E ke çelsin e zemres
Do t’me mungoje
emri jot ne vena me fle
me shiko ne sy
Fleten e volumit tjeter,

Se do jem per ty, do jem aty

Do bertas me ty

Se do jem per ty, do jem aty
E çfare do ti nga une,
Do t’me mungoje
[REF.:]
E ke çelsin e zemres

Se do jem per ty, do jem aty
Se per mua je frymarrje
s’do te flas me ty
E ke çelsin e zemres
[REF.:]
e ke çelsin e zemres)
Se ti e ke çelsin e zemres
dhe nese nuk do te takoja kurre
do merzitemi pa fund
Une jetoj per ty.
e di do jene kot
betohem un sot
Qe e kam me ty
E ke çelsin e zemres

mbase do t’shaj ty
E kujtimin tone te vjeter
boten jap per ty
Qe do nis me ty,

E tani une do hap fleten,
[REF.:]
e di do ket lote
E ke çelsin e zemres
no, no, no, no, no, no…
Do e kesh gjithmone
Do e shkruaj aty
e jotja un jam
E ke çelsin e zemres
E ke çelsin e zemres
Pergjithmone e jotja une jam
E çfare do ti nga une,
dhe nese nuk do te takoja kurre

Se ti e ke çelsin e zemres
Do e kesh gjithmone
Se do jem per ty, do jem aty
yeeeeieeeiii
betohem para teje sot
dhe nese nuk do te takoja kurre
Panoramen tone te jetes

E ke çelsin e zemres
E çfare do ti nga une,
Pergjithmone e jotja une jam
E ke çelsin e zemres
ndjenja jon te gjitha i mund
Se ti e ke çelsin e zemres
E çfare do ti nga une,
Do e kesh gjithmone
Nje dit ndoshta dy
(e ke çelsin e zemres
Do t’me mungoje
Do e kesh gjithmone